Nyt olen tehnyt muutaman kirjoitustehtävän, joita on ollut mukava tehdä. Toisessa opeteltiin käyttämään erilaisia merkkejä kirjoitusohjelmissa, ja tämä oli mielenkiintoista koska kaikkia asioita en ollut aiemmin tiennyt ja on aina mukava oppia uutta, varsinkin kirjoittamiseen liittyen.

Toisessa tehtävässä opeteltiin tekstinkäsittelyn perusteita, ja tämäkin tehtävä oli mukava tehdä. Sinänsä paljon uutta en siinä oppinut, muutamia uusia toimintoja vain. Olen opiskellut tietotekniikkaa valinnaisena, ja kirjoitan myös vapaa-ajallani jonkin verran koneella, välillä enemmän, välillä vähemmän.

Sitten tein vielä yhden tehtävän, joka on ns. pohja tuleville koulutehtäville. Tässäkään tehtävässä ei ollut mitään ongelmaa, ohjeiden avulla tiesin koko ajan, mitä teen. Ilman ohjeita olisin ehkä ollut vähän hukassa, niin tarkasti en enää asioita muista muutaman vuoden takaa. Asiat kuitenkin palautuvat mieleen nopeasti, vaikka olenkin käyttänyt eri tekstinkäsittely-ohjelmaa kotona niin muistuu mieleen aika hyvin että mitä olen joskus tehnyt ja oppinut.

Sieppaa.jpg

Yllä oleva kuva on kuvankaappaus koulutehtäväpohjasta, jonka siis tein tällä tunnilla.